Smluvní zajištění kontejnerové přepravy - Štěpánek, Martin; Sato, Alexej, 1952-; Ekl, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Bakalářská práce se věnuje výhodám a možnostem kontejnerové přepravy se zaměřením na její smluvní základ a dokumentaci. Práce by měla objasnit, za jakých podmínek je možné mezinárodní přepravu zboží uskutečnit a jakým způsobem je právně upravena. Obsahuje charakteristiku jednotlivých typů smluv, pomocí kterých je přeprava zajištěna a popis dokladů, které se nejčastěji v mezinárodní přepravě používají.
Vedoucí práce: Alexej Sato
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses