Adaptace a vzdělávání zaměstnanců v rezortu ministerstva obrany - Maňas, Roman; Němec, Otakar; Důlovcová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem diplomové práce s názvem "Výchova a vzdělávání zaměstnanců v rezortu MO" je analyzovat současné personální činnosti ve zkoumaném rezortu a stanovit jejich předpokládaný vývoj. V úvodní části je analyzován rezort ministerstva obrany po strukturní a legislativní stránce. Dále je analyzován personál a požadavky na něj kladené. V závěru diplomové práce jsou analyzovány motivační faktory nově příchozích zaměstnanců. Práce obsahuje doporučené metody pro řešení aktuální situace i metody orientované na dlouhodobý vývoj personální činnosti.
Vedoucí práce: Otakar Němec
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses