Analýza nabídky vybrané cestovní kanceláře - Fabianová, Pavla (2011)
Bakalářská práce se zabývá analýzou nabídky cestovní kanceláře Alexandria. Nejprve jsou vysvětleny základní pojmy související s činností cestovní kanceláře. Jsou objasněny funkce cestovní kanceláře, její povinnosti a podmínky nutné pro podnikání. V další části práce je představena samotná cestovní kancelář Alexandria. Dále se již kapitola plně věnuje analýze nabídky. V závěrečné části jsou stanoveny silné, slabé stránky, příležitosti a hrozby vycházejících z rozboru předchozích kapitol. Celá práce je zakončena shrnutím a celkovým zhodnocením nabídky cestovní kanceláře Alexandria.