Analýza nabídky vybrané cestovní kanceláře - Fabianová, Pavla; Petrů, Zdenka, 1953-; Straková, Ivana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Bakalářská práce se zabývá analýzou nabídky cestovní kanceláře Alexandria. Nejprve jsou vysvětleny základní pojmy související s činností cestovní kanceláře. Jsou objasněny funkce cestovní kanceláře, její povinnosti a podmínky nutné pro podnikání. V další části práce je představena samotná cestovní kancelář Alexandria. Dále se již kapitola plně věnuje analýze nabídky. V závěrečné části jsou stanoveny silné, slabé stránky, příležitosti a hrozby vycházejících z rozboru předchozích kapitol. Celá práce je zakončena shrnutím a celkovým zhodnocením nabídky cestovní kanceláře Alexandria.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses