Postavenie a vplyv IATA na rozvoj leteckej dopravy - Ďuraňa, Tomáš; Vaško, Martin; Herget, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Bakalárska práca na začiatku stručne vymedzuje leteckú dopravu v rámci celého odvetvia dopravy. Zameriava sa na inštitúcie zaoberajúce sa rozvojom a podporou leteckej dopravy na medzinárodnej úrovni a to hlavne organizácii IATA, ktorej je práca venovaná. Charakterizuje jej postavenie a popisuje vplyv jej činností a opatrení na letecký priemysel.
Vedoucí práce: Martin Vaško
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses