Obchodní a kulturní specifika Gruzie - Pachovský, Petr; Müllerová, Františka, 1948-; Korandová, Jiřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Tato Práce se zaobírá základními ekonomickými a kulturními údaji Gruzie. Charakterizuje kulturní prostředí a politické cíle státu. Na základě poznatků se tato práce snaží Gruzii přiblížit. První kapitola představuje zemi jako takovou, zvláště pak s historickým zaměřením, geografickou polohou a politickou situací. Druhá kapitola pojednává o ekonomických ukazatelých. Zde jsou také popsány česko-gruzínské obchodní vztahy. Ve třetí kapitole je rozebrána gruzínská kultura se zaměřením na jazyk a turismus.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses