Cestovní ruch destinace Brno - Prokešová, Kateřina (2011)
Cílem bakalářské práce na téma "Cestovní ruch destinace Brno" bylo charakterizovat cestovní ruch v tomto městě. Na základě teoretických znalostí byla zpracována nabídka cestovního ruchu, která stejně jako vyhodnocení návštěvnosti analyzované destinace umožnila vymezit typy cestovního ruchu ve městě Brně. V závěru práce byly představeny instituce pracující v cestovním ruchu, dokumenty a projekty významné pro rozvoj cestovního ruchu destinace Brno.