Cestovní ruch destinace Brno - Prokešová, Kateřina; Valentová, Jana; Uhnavá, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Cílem bakalářské práce na téma "Cestovní ruch destinace Brno" bylo charakterizovat cestovní ruch v tomto městě. Na základě teoretických znalostí byla zpracována nabídka cestovního ruchu, která stejně jako vyhodnocení návštěvnosti analyzované destinace umožnila vymezit typy cestovního ruchu ve městě Brně. V závěru práce byly představeny instituce pracující v cestovním ruchu, dokumenty a projekty významné pro rozvoj cestovního ruchu destinace Brno.
Vedoucí práce: Jana Valentová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses