Zvláštnosti podnikatelského prostředí Baskitska a možnosti rozšíření spolupráce s ČR - Drbohlavová, Eva; Gullová, Soňa, 1954-; Klosová, Anna, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Práce se zabývá zvláštnostmi podnikatelského prostředí teritoria Baskicko. Popisuje baskickou kulturu, ekonomiku, zahraniční obchod a možnosti rozšíření obchodní spolupráce s Českou republikou. Podnikatelské prostředí Baskicka bylo analyzováno na základě informací ze statistických úřadů, oficiálních bulletinů baskické vlády a internetových článků. Obsah je rozložen do pěti kapitol. První čtyři kapitoly jsou zpracovány za pomoci PEST analýzy (podnikatelské, ekonomické, sociální a technologické prostředí) a pátá kapitola je výsledkem dotazníkového šetření a popisuje baskické podnikatelské prostředí očima českých obchodníků a možnosti rozšíření obchodní spolupráce s ČR.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses