Vzdělávání a rozvoj managementu v České spořitelně - Šimon, Martin (2011)
Bakalářská práce se zabývá analýzou rozvoje a vzdělávání managementu České spořitelny, a.s. Cílem této práce je vhodně rozebrat situaci vzdělávání v daném podniku a popřípadě navrhnout různá opatření či zlepšení pro tuto problematiku. Dalším cílem a hlavní problematikou při vzdělávání a rozvoji managementu je role, kterou bude zaměstnanec na takovém postu zastávat, zdali půjde o manažera či o leadera. Součástí práce je metodologický aparát, který vymezuje určité pojmy, který vytváří podklad pro praktickou část. V praktické části si dále zanalyzujeme samotný systém vzdělávání v České spořitelně, a.s. a zároveň prozkoumám otázku zmiňovaného leadershipu. Na závěr shrnu, jak je systém v České spořitelně, a.s. propracovaný anebo zda má nějaké nedokonalosti.