Vzdělávání a rozvoj managementu v České spořitelně - Šimon, Martin; Němec, Otakar; Sovová, Andrea; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Bakalářská práce se zabývá analýzou rozvoje a vzdělávání managementu České spořitelny, a.s. Cílem této práce je vhodně rozebrat situaci vzdělávání v daném podniku a popřípadě navrhnout různá opatření či zlepšení pro tuto problematiku. Dalším cílem a hlavní problematikou při vzdělávání a rozvoji managementu je role, kterou bude zaměstnanec na takovém postu zastávat, zdali půjde o manažera či o leadera. Součástí práce je metodologický aparát, který vymezuje určité pojmy, který vytváří podklad pro praktickou část. V praktické části si dále zanalyzujeme samotný systém vzdělávání v České spořitelně, a.s. a zároveň prozkoumám otázku zmiňovaného leadershipu. Na závěr shrnu, jak je systém v České spořitelně, a.s. propracovaný anebo zda má nějaké nedokonalosti.
Vedoucí práce: Otakar Němec
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses