Externí a interní audit - Kousalová, Petra; Králíček, Vladimír, 1952-; Petrusová, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Diplomová práce je zaměřena na externí a interní audit. Popisuje jejich podstatu, společné rysy a hlavní rozdíly. Ukazuje také jejich realizaci v praxi.
Vedoucí práce: Vladimír Králíček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses