Jednotné evropské nebe - Doležal, Ladislav; Zelený, Lubomír; Toltési, Štefan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Tato práce analyzuje program Jednotné evropské nebe, který má za cíl reorganizaci vzdušného prostoru a efektivnější poskytování navigačních a letových sluţeb v Evropě. Rozebírá stav implementace jednotlivých funkčních bloků vzdušného prostoru a popisuje Maastricht Upper Area Control, coţ je středisko řízení letového prostoru zahrnující čtyři státy.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses