Obchodní spolupráce mezi ČR a Francií se zaměřením na francouzské firmy na českém trhu - Šaldová, Anna (2011)
Tato bakalářská práce se v první části věnuje obchodním vztahům mezi ČR a Francií a v druhé části popisuje české podnikatelské prostředí, které je na závěr práce analyzováno na základě hodnocení několika vybraných francouzských firem působících na českém trhu. Cílem této bakalářské práce je zhodnotit nedávný vývoj a současný stav obchodní spolupráce mezi Francií a ČR a přiblížit francouzské přímé zahraniční investice a francouzské firmy v ČR.