Obchodní spolupráce mezi ČR a Francií se zaměřením na francouzské firmy na českém trhu - Šaldová, Anna; Müllerová, Františka, 1948-; Krčál, Adam; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Tato bakalářská práce se v první části věnuje obchodním vztahům mezi ČR a Francií a v druhé části popisuje české podnikatelské prostředí, které je na závěr práce analyzováno na základě hodnocení několika vybraných francouzských firem působících na českém trhu. Cílem této bakalářské práce je zhodnotit nedávný vývoj a současný stav obchodní spolupráce mezi Francií a ČR a přiblížit francouzské přímé zahraniční investice a francouzské firmy v ČR.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses