Česká republika jako exportně orientovaná malá otevřená ekonomika - Salga, Jan; Pavlík, Zdeněk; Gajdušková, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
S rostoucí globalizací a větší otevřeností ekonomiky České republiky je její hospodářská situace stále více závislá na externím vývoji. Tato práce se zabývá současnou pozicí České republiky jako malé exportně orientované ekonomiky v mezinárodním obchodu se zhodnocením její míry otevřenosti, zapojení do provádění společné obchodní politiky Evropské unie i tvorby a realizace její proexportní politiky.
Vedoucí práce: Zdeněk Pavlík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses