Vzdělávání zdravotnických pracovníků - Škrabánková, Vendula; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Mlčák, Jan; Lešetický, Ondřej (2011)
Diplomová práce se zabývá problematikou vzdělávání zaměstnanců ve zdravotnictví. Práce popisuje především právní rámec současného stavu vzdělávání zdravotnických pracovníků a dotýká se také aspektů vzdělávání dospělých, lidských zdrojů a systému vzdělávání. Na základě teoretických poznatků je sestavena metodika pro tvorbu vzdělávacího plánu v Nemocnici Pelhřimov, p. o. s následnými doporučeními.
Vedoucí práce: Jan Mlčák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: zdravotnické profese; vzdělávání dospělých; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; health care professions; adult learning; master's theses