Plánování projektu Zavedení samoobslužných pokladen v prodejnách Tesco - Mrzenová, Markéta; Flusserová, Lenka; Šindelářová, Irena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Tato práce je zaměřena na teorii projektového řízení a naplánování reálného projektu. Řízení projektů se v posledních desetiletí těší velkému rozvoji, více lidí ho používá a stále se vyvíjí. Práce je rozdělena do dvou částí a to teoretickou a praktickou. V teoretické části je uvedena základní terminologie řízení projektů, metody projektování (CPM, MPM, PERT), analýzy časová, nákladová, riziková a zdrojová a jak pracovat s programem MS Project. V praktické části je naplánován projekt na zavedení samoobslužných pokladen do hypermarketů Tesco v Praze. Jsou zde ukázány výstupy z programu MS Project a provedeny některé analýzy. Veškeré činnosti, zdroje a náklady jsou v projektu popsány.
Vedoucí práce: Lenka Flusserová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: matematické metody v ekonomii [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses