Analýza cyklistické dopravy - Janouchová, Dagmar; Zelený, Lubomír; Fabianek, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem této diplomové práce je zanalyzovat situaci v cyklistické dopravě v Praze. Práce poukazuje na výhody cyklistické dopravy ve městě a jeho okolí, hodnotí současnou situaci a její plánovaný rozvoj. Teoretická část je zaměřena na přístup k cyklistické dopravě v České republice s ohledem na Národní strategii rozvoje cyklistické dopravy v ČR. Praktická část se zabývá cyklistickou dopravou v Praze. Nalezneme zde SWOT analýzu, plánovaný rozvoj cyklistické infrastruktury, zdroje financování a metody propagace. Práce poskytuje návrhy na zlepšení prostředí pro cyklisty na základě zahraničních zkušeností.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses