Warehouse Change Project - Moravcová, Lucie (2011)
Na přelomu let 2009 a 2010 došlo ke změně struktury logistického řetězce firmy působící na území České a Slovenské republiky prostřednictvím Warehouse Change Projectu. Cílem práce je zhodnotit tento projekt a efektivitu změn, které způsobil, z hlediska matematického modelování a vícekriteriálního rozhodování, případně navrhnout vhodnější změny logistického systému.