Warehouse Change Project - Moravcová, Lucie; Kalčevová, Jana; Flusserová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Na přelomu let 2009 a 2010 došlo ke změně struktury logistického řetězce firmy působící na území České a Slovenské republiky prostřednictvím Warehouse Change Projectu. Cílem práce je zhodnotit tento projekt a efektivitu změn, které způsobil, z hlediska matematického modelování a vícekriteriálního rozhodování, případně navrhnout vhodnější změny logistického systému.
Vedoucí práce: Jana Kalčevová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: matematické metody v ekonomii [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses