Moderní přístupy v manažerské komunikaci - Novotný, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Jelínek, Jiří, 1966-; Voráček, Jan (2011)
Úvodní část práce se zabývá základními charakteristikami komunikace, používanými komunikačními modely, analyzuje komunikační proces a popisuje sociální povahu komunikace s využitím manažerských komunikačních sítí uvnitř i vně organizace. Poté práce zmiňuje konkrétní komunikační formy a jejich využití s pomocí ICT technologií. V praktické části jsou nejprve zkoumány komunikační potřeby manažerů a následně analyzovány nároky a požadavky na komunikační strategii. Získané poznatky slouží následně k návrhu konkrétního manažerského komunikačního systému.
Vedoucí práce: Jiří Jelínek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: manažerská komunikace; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; communication in management; master's theses