Vybrané auditorské postupy - Ryšavý, Jan (2011)
Práce je zaměřena na analýzu vybraných auditorských postupů. Obsahuje teoretické vymezení podmínek pro zákonný audit a nutných náležitostí auditu podle auditorských standardů. Rozebírá auditorská rizika a koncept významnosti (materiality) při auditu. Popis auditorských postupů je zaměřen na oblast peněž a peněžních ekvivalentů, majetku, mezd, vlastního kapitálu, pohledávek, závazků a fyzické inventury zásob.