Vybrané auditorské postupy - Ryšavý, Jan; Pelák, Jiří, 1977-; Černý, Václav, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Práce je zaměřena na analýzu vybraných auditorských postupů. Obsahuje teoretické vymezení podmínek pro zákonný audit a nutných náležitostí auditu podle auditorských standardů. Rozebírá auditorská rizika a koncept významnosti (materiality) při auditu. Popis auditorských postupů je zaměřen na oblast peněž a peněžních ekvivalentů, majetku, mezd, vlastního kapitálu, pohledávek, závazků a fyzické inventury zásob.
Vedoucí práce: Jiří Pelák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses