Plánování projektu Uvedení nového barevného skla na trh - Sázavová, Kristýna; Flusserová, Lenka; Kořenář, Václav, 1944-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Tato bakalářská práce se zabývá řízením projektů. Problematika je vysvětlena v teoretické části, která obsahuje základní pojmy, organizační strukturu, zájmové subjekty, fáze životního cyklu projektu, postupy při řízení projektů, atd. Praktická část této bakalářské práce je zaměřena na plánování reálného projektu jedné severočeské sklářské firmy, konkrétně uvedením nového barevného skla na trh. V praktické části byl k řešení projektu použit program Microsoft Office Project 2007. Výstupy z programu jsou v závěru práce porovnány s původně zadanými podmínkami, zároveň součástí projektu je i Ganttův diagram, obsahující kritickou cestu, analýzu nákladů, analýzu zdrojů a analýzu rizik. V závěru práce je rozhodnutí o realizaci projektu.
Vedoucí práce: Lenka Flusserová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: statistika a ekonometrie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses