Podnikatelský plán - Kubeš, Jan (2011)
Záměrem bakalářské práce je vypracovat podnikatelský plán, zaměřený na realizaci kavárny. Pro dosažení vytyčeného cíle bude provedna analýza vnějšího a vnitřního prostředí (PEST a SWOT) a finančního plán. Finanční plán bude vypracován na pět let dopředu. V závěru práce budou interpretovány výsledky analýz a zhodnocení proveditelnosti podnikatelského záměru.