Podnikatelský plán - Kubeš, Jan; Pirožek, Petr, 1971-; Veselý, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2011)
Záměrem bakalářské práce je vypracovat podnikatelský plán, zaměřený na realizaci kavárny. Pro dosažení vytyčeného cíle bude provedna analýza vnějšího a vnitřního prostředí (PEST a SWOT) a finančního plán. Finanční plán bude vypracován na pět let dopředu. V závěru práce budou interpretovány výsledky analýz a zhodnocení proveditelnosti podnikatelského záměru.
Vedoucí práce: Petr Pirožek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses