Zhodnocení finanční situace firmy Dřevozpracující družstvo - Stellnerová, Lucie (2011)
Tato bakalářská práce se zabývá metodami finanční analýzy. V teoretické části je práce zaměřena na úlohu a popis jednotlivých ukazatelů finanční analýzy. Cílem praktické části bakalářské práce je zhodnotit finanční situaci firmy Dřevozpracující družstvo metodami finanční analýzy. Pomocí finančních výkazů, rozvahy a výkazu zisku a ztráty, bude provedena vertikální a horizontální analýza a analýza poměrových ukazatelů.