Zhodnocení finanční situace firmy Dřevozpracující družstvo - Stellnerová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Pevná, Jana; Dvořák, Jiří (2011)
Tato bakalářská práce se zabývá metodami finanční analýzy. V teoretické části je práce zaměřena na úlohu a popis jednotlivých ukazatelů finanční analýzy. Cílem praktické části bakalářské práce je zhodnotit finanční situaci firmy Dřevozpracující družstvo metodami finanční analýzy. Pomocí finančních výkazů, rozvahy a výkazu zisku a ztráty, bude provedena vertikální a horizontální analýza a analýza poměrových ukazatelů.
Vedoucí práce: Jana Pevná
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: finanční analýza; likvidita; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; financial analysis; liquidity (economics); bachelor's theses