Možnosti zavedení výuky IFRS na OA a VOŠ - Nedvídek, Václav; Rotport, Miloslav, 1944-; Berková, Kateřina, 1984-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Diplomová práce se zabývá možnostmi zavedení IFRS do výuky na OA a VOŠ. Práce vychází ze současného stavu výuky účetnictví na OA a VOŠ a popisuje problémy této výuky. Dále je v práci charakterizován současný vývoj účetnictví ve světě a požadavky trhu práce na absolventy OA a VOŠ a vyústěním této části práce je konstatování nutnosti zavedení IFRS do výuky na OA a VOŠ. V klíčové závěrečné kapitole práce navrhuje možnosti zařazení IFRS do výuky na OA a VOŠ a předkládá konkrétní tematické plány pro konkrétní způsoby tohoto zařazení.
Vedoucí práce: Miloslav Rotport
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: učitelství ekonomických předmětů pro střední školy [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses