Analýza systému zaměstnaneckých výhod - Horáková, Radka (2011)
Teoretická část diplomové práce definuje pojem zaměstnanecké výhody, jejich vývoj, trendy, členění a význam. Dále se zabývá zaměstnaneckými výhodami z pohledu daňové legislativy. Praktická část charakterizuje vybranou společnost Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group a její systém zaměstnaneckých výhod. Tato společnost věnuje oblasti lidských zdrojů náležitou pozornost a na stabilizaci svých zaměstnanců klade velký důraz a vynakládá značné prostředky. Součástí diplomové práce je také průzkum spokojenosti zaměstnanců se současnou nabídkou zaměstnaneckých výhod pomocí dotazníkového šetření. Hodnocení výsledků průzkumu je v závěru doplněno návrhy na řešení zjištěných nedostatků.