Analýza systému zaměstnaneckých výhod - Horáková, Radka; Šikýř, Martin, 1974-; Karasová, Irena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Teoretická část diplomové práce definuje pojem zaměstnanecké výhody, jejich vývoj, trendy, členění a význam. Dále se zabývá zaměstnaneckými výhodami z pohledu daňové legislativy. Praktická část charakterizuje vybranou společnost Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group a její systém zaměstnaneckých výhod. Tato společnost věnuje oblasti lidských zdrojů náležitou pozornost a na stabilizaci svých zaměstnanců klade velký důraz a vynakládá značné prostředky. Součástí diplomové práce je také průzkum spokojenosti zaměstnanců se současnou nabídkou zaměstnaneckých výhod pomocí dotazníkového šetření. Hodnocení výsledků průzkumu je v závěru doplněno návrhy na řešení zjištěných nedostatků.
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses