Automobilový průmysl ve vybraných státech Evropy soudobé trendy - Pevný, Robert; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kozlová, Taťána; Placzek, Artur (2011)
Tato práce pojednává o trendech ve vývoji automobilového průmyslu, a to zejména v zemích Evropské Unie. Jejím cílem je seznámení s historií automobilového průmyslu, popisem jeho náležitostí, vlivů na něj působících a následný praktický rozbor vybraných trendů v tomto odvětví s orientací na největšího českého výrobce automobilů, firmu Škoda Auto a. s.
Vedoucí práce: Taťána Kozlová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: automobilový průmysl; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; automobile industry; bachelor's theses