Využití údajů z výkazu Zisků a ztrát v řízení firmy - Volková, Dana (2011)
Bakalářská práce analyzuje používání výkazu Zisků a ztrát ve firmě FERROS PRAHA s.r.o. v tříletém období (2007-2009) a zjišťuje míru využití jmenovaného výkazu při řízení společnosti.