Využití údajů z výkazu Zisků a ztrát v řízení firmy - Volková, Dana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Stejskalová, Irena, 1957-; Kozlová, Taťána (2011)
Bakalářská práce analyzuje používání výkazu Zisků a ztrát ve firmě FERROS PRAHA s.r.o. v tříletém období (2007-2009) a zjišťuje míru využití jmenovaného výkazu při řízení společnosti.
Vedoucí práce: Irena Stejskalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: manažerské účetnictví; finanční analýza; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; managerial accounting; financial analysis; bachelor's theses