Fenomén moderní doby – Biopotraviny - Štěrbová, Daniela; Horová, Olga; Černá, Magdalena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Bakalářská práce na téma Fenomén moderní doby - Biopotraviny se zabývá marketingovou orientací na trhu biopotravin a ekologického zemědělství. Cílem práce je zanalyzovat míru informovanosti a vzdělanosti spotřebitelů v oblasti biopotravin. Teoretická část definuje základní pojmy a zkoumá jednotlivé nástroje marketingového mixu jako je produkt - biopotravina, distribuce, cena a propagace. Praktická část již zahrnuje řešení vlastního výzkumu zaměřeného na znalosti a povědomí spotřebitelů o biopotravinách, který byl prováděn metodou dotazníkového šetření. Analýza údajů výzkumu je stěžejní pro vyvození závěrů a navržení některých vhodných doporučení v oblasti marketingu biopotravin a ekologického zemědělství.
Vedoucí práce: Olga Horová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses