Marketingové aktivity projektu neziskové organizace Lékořice "Naše kavárna" - Šebková, Kateřina (2011)
Bakalářská práce se zabývá projektem "Naše kavárna", který byl založen neziskovou organizací Lékořice, jako příležitost pracovních míst pro příbuzné dlouhodobě hospitalizovaných pacientů. Teoretická část se zabývá marketingovými zásadami v oblasti služeb a především pohostinství. Praktická část pomocí marketingového výzkumu aplikuje teorii na reálný projekt, popisuje současnou situaci a přichází s návrhy a doporučeními ohledně zlepšení marketingu kavárny.