Analýza typů fúzí uskutečněných v roce 2010 v České republice - Soukupová, Petra; Skálová, Jana, 1967-; Sklenár, Roman, 1986-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Diplomová práce zpracovává téma fúzí kapitálových obchodních společností, a to zejména těch, při kterých došlo k ocenění jmění zanikajících společností posudkem znalce. Cílem této práce byla jednak analýza vybraných vnitrostátních fúzí uskutečněných v roce 2010 především z účetního hlediska, a jednak porovnání oceňovacích rozdílů vzniklých při těchto fúzích a zhodnocení jejich vlivu na vypovídací schopnost vlastního kapitálu.
Vedoucí práce: Jana Skálová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses