Aplikace marketingu ve zdravotnictví - Zahradníková, Lenka; Horová, Olga; Maršounová, Jaroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem bakalářské práce je zhodnotit marketing ve zdravotnictví a prozkoumat ho v konkrétní zdravotnické příspěvkové organizaci Rehabilitační ústav Kladruby. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část je zaměřena na marketing a ekonomiku ve zdravotnictví a největší prostor zaujímá rozpracování jednotlivých nástrojů marketingového mixu. Poslední kapitola patří organizaci a řízení marketingu ve zdravotnických zařízeních. Praktická část je věnována Rehabilitačnímu ústavu Kladruby, kde na úvod je zmíněna historie, současnost, ekonomické a personální údaje společně se strukturou a rozsahem péče. Následuje navázání na první část, konkrétní aplikace marketingového mixu a systémy léčby v Rehabilitačním ústavu Kladruby. Na závěr jsou navrženy konkrétní rady a doporučení.
Vedoucí práce: Olga Horová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses