Vnímání reklamy na tabákové a alkoholické výrobky - Vondráková, Radka; Koudelka, Jan; Vávra, Oldřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem mé práce je zjistit, jaký je postoj české společnosti k reklamě, tabákovým a alkoholickým výrobkům a reklamě na tyto výrobky, jestli se tento postoj liší u mužů a u žen a u studentů vysokých škol. Ke splnění těchto cílů jsem využila analýzu sekundárních dat výzkumu Market & Media & Lifestyle -- TGI, analýzu primárních dat získaných internetovým dotazníkem a porovnání výsledků z obou analýz. Na jejich základě jsem dospěla k závěru, že i když studenti vysokých škol mají negativnější vztah ke kouření než respondenti výzkumu MML -- TGI a naopak daleko pozitivnější vztah k alkoholu než respondenti druhého výzkumu, tak reklamu na tabákové a alkoholické výrobky by jich zakázalo méně než respondenti MML - TGI.
Vedoucí práce: Jan Koudelka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses