Ochrana spotřebitele při sálových prodejních akcích - Šebestík, Ondřej; Horová, Olga; Růžička, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Tato bakalářská práce analyzuje průběh sálových prodejních akcí a porovnává odchylky prezentovaných fakt od skutečnosti. Dále, na základě provedeného dotazování a pozorování, zkoumá názory a zkušenosti spotřebitelů s akcemi tohoto typu. Součástí práce je také výčet způsobů, kterými se mohou návštěvníci akcí bránit v případě porušení některého z práv spotřebitelů. Cílem práce je prostřednictvím sebraných a zpracovaných dat poskytnout podklady pro predikci budoucího vývoje sálových prodejních akcí.
Vedoucí práce: Olga Horová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses