Návrh informačního systému malé firmy - Hampelová, Dominika (2011)
Cílem této práce je návrh informačního systému pro internetový obchod Luxury Bags s.r.o. (pronájem a prodej luxusního zboží). Jedná se o praktický projekt, jehož cílem je příprava materiálu pro třetí stranu, která by dle něj mohla pro společnost nový informační systém implementovat. Úvod práce je zaměřen na procesní analýzu a optimalizaci prosesů společnosti, dále se zabývá návrhem informačního systému a datové základny, závěr je pak zaměřen na návrh samotné implementace a shrnutí přínosů nového systému.