Návrh informačního systému malé firmy - Hampelová, Dominika; Doucek, Petr, 1960-; Vleugels, Marta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Cílem této práce je návrh informačního systému pro internetový obchod Luxury Bags s.r.o. (pronájem a prodej luxusního zboží). Jedná se o praktický projekt, jehož cílem je příprava materiálu pro třetí stranu, která by dle něj mohla pro společnost nový informační systém implementovat. Úvod práce je zaměřen na procesní analýzu a optimalizaci prosesů společnosti, dále se zabývá návrhem informačního systému a datové základny, závěr je pak zaměřen na návrh samotné implementace a shrnutí přínosů nového systému.
Vedoucí práce: Petr Doucek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses