Vnitřní ekonomická rovnováha Itálie na počátku 3. tisíciletí - Štefan, Vojtěch; Karpová, Eva; De Castro, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Práce se zabývá vnitřní ekonomickou rovnováhou Itálie na počátku 3. tisíciletí se zaměřením na dopady světové finanční a hospodářské krize na zemi a její veřejný dluh. Zachycuje historický vývoj italské ekonomiky ve 2. polovině 20. století. Popisuje strukturální problémy, které v současnosti Itálii nejvíce trápí, mezi něž patří přítomnost mafie, problémy na trhu práce a regionální dualismus.
Vedoucí práce: Eva Karpová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses