Governance Lisabonskej stratégie - Buranovský, Martin; Bič, Josef; Pluskalová, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Zámerom bakalárskej práce je analyzovať, aké mechanizmy a konkrétne nástroje governance boli použité pri realizácii Lisabonskej stratégie, preskúmať jej dosiahnuté výsledky a zhodnotiť, či zvolená implementačná metóda spolu s jednotlivými nástrojmi mohla reálne zabezpečiť realizáciu stanovených cieľov. V neposlednom rade má táto práca ambíciu predostrieť názor autora na budúci úspech resp. neúspech nového strategického plánu Európa 2020 a taktiež prezentuje novoprijatý pakt Euro plus a stručne posudzuje jeho možný prínos pre Úniu.
Vedoucí práce: Josef Bič
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses