Zásady použitelnosti webových aplikací se zaměřením na web VŠE - Cais, Marek; Pavlíček, Antonín, 1977-; Hubáček, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Práce si klade za cíl zhodnotit současnou podobu Integrovaného studentského informačního systému z hlediska použitelnosti a na základě posledních poznatků v oboru navrhnout optimalizované řešení. Teoretická část obsahuje vybrané postupy pro zvýšení použitelnosti při návrhu a redesignu webových aplikací. Výsledné řešení má podobu návrhu klíčových prvků informačního systému, které jsou společné pro více funkcí ve studentské části, a dále návrhu vybraných funkcí. Společně s návrhem v podobě wireframu je vytvořen i detailní grafický návrh vybraných prvků.
Vedoucí práce: Antonín Pavlíček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses