Vývoj turecké ekonomiky v období let 2005 až 2010 - Doležel, Vít; Karpová, Eva; Sudliankou, Aliaksandr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Práce popiusuje vývoj turecké ekonomiky v období let 2005-2010 a jjí vliv na přístupová jednání Turecka do Evropské unie.První kapitola přináší základní informace o Turecku, historii jeho ekonomiky a taktéž popis tureckých sektorů ekonomiky. Druhá kapitola detailně nalyzuje vývoj některých důležitých makroekonomických indikátorů v období právě let 2005-2010. Třetí kapitola popisuje vliv turecké ekonomiky na přístupová jednání Turecka do evropské unie. Informace jsou podány na základě dat z prvních dvou kapitol.
Vedoucí práce: Eva Karpová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses