Nadnárodní společnosti a jejich společenská odpovědnost - Janda, Jan; Jiránková, Martina, 1967-; Procházková Iliniţchi, Cristina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Nadnárodní společnosti se staly ekonomickými velmocemi a jejich počet se stále zvětšuje. Jejich vliv je nesporný. Jejich aktivity pronikají do všech koutů společnosti včetně sociální a environmentální sféry. Jejich dopad na společnost není ale vždy vnímán pozitivně. Tato bakalářská práce pojednává o společnostech, jejichž aktivity přesáhly hranice mateřské země, a jejím cílem je popsat změnu chování nadnárodních společností a odhalit jejich pravý důvod ke společensky odpovědnému chování.
Vedoucí práce: Martina Jiránková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses