Vstup ČR do EHMU - Tesař, Jakub; Němcová, Ingeborg, 1957-; Horák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Cílem této práce je posoudit připravenost České republiky na vstup do Evropské měnové unie. Práce je rozdělena do tří hlavních částí. První část přibliţuje historii Evropské měnové unie. Druhá část řeší Maastrichtská konvergenční kritéria a jejich konkrétní plnění Českou republikou. Poslední část práce se zabývá Teorií optimálních měnových oblastí a reálnými kritérii konvergence, přičemţ se práce opět snaţí zhodnotit jejich současné plnění Českou republikou.
Vedoucí práce: Ingeborg Němcová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses