Organizační kultura ve vybrané organizaci - Volná, Kristýna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Vinšová, Tereza; Kozlová, Taťána (2011)
Teoretická část práce seznamuje s tématem organizační kultury. Podává informace o prvcích, struktuře, obsahu, síle, zdrojích, významu a funkcích organizační kultury. Informuje o vztahu jedince a organizační kultury a o pojmu subkultura. Následně uvádí možnosti rozlišení organizační kultury a možnosti jejího zkoumání. V praktické části je analyzována organizační kultura konkrétní organizace. Cílem je především zatřídění dané kultury do vybrané typologie, nalezení subkultur v organizaci a také prokázání vlivu vedoucího dané organizace na její kulturu.
Vedoucí práce: Tereza Vinšová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: kultura organizace; subkultury; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; corporate culture; subcultures; bachelor's theses